Ingenting er så bra at det ikke kan bli bedre.

Høyre skal fornye og forbedre omsorgstilbudet. Forsterke innsatsen i skole og barnehager. Vi legger til rette for at byen kan vokse i bydelene, slik at flere får mulighet til å bli drammensere. Vi sier et klart NEI til eiendomsskatt.
Høyre sitter i posisjon i dag. Vi ønsker å fortsette arbeidet med å fornye og forbedre. Ingenting er så bra at det ikke kan forbedres. Utvikling med Høyre vil gjøre Drammen til en by du fortsatt kan være stolt av og med et tjenestetilbud innbyggerne setter pris på.

Jeg vil avlive to myter
Det er mange som tror Høyre går inn for å åpne alle butikker på søndager – det er feil. Det vil ønsker er at frittstående matvarebutikker kan holde hovedbutikken åpen slik at de slipper å stue ansatte og kunder inn i Brustad-buene på søndager. Det er lite hensiktsmessig, når de uansett går ned i hovedbutikken for å hente varer. Tilby romslige åpningstider for dagligvarehandelen. Åpningstidene skal ikke være strengere enn i nabokommunene. – Dette er den faktiske programformuleringen i Drammen Høyres program.

Når andre partier sier at de er garantisten mot søndagsåpne butikker, så sier de egentlig at; Vi ønsker å ha Brustad-buene slik de er i dag. Det mener Høyre er tungvint og unødvendig.

Kjøpesenterene skal fortsatt holde stengt og søndagen skal fortsatt være en annerledes dag!

Høyre vil ikke bygge ut Marienlyst med høyblokker.
Vi går inn for en moderat utbygging av området med boliger og næringsarealer for å finansiere en ny flerbrukshall på Marienlyst og et nytt friidrettsanlegg på Berskaug. Kommunen har ikke råd til å imøtekomme idrettens ønske om vi ikke gjør det på denne måten.
Før noe blir endelig besluttet skal området reguleres. Det innebærer høringer og analyser. Hvordan det endelige resultatet blir får vi se etter den prosessen.

Byutvikling gir områder løft. Se på Grønland. Se hva Marienlyst skole og Drammensbadet har bidratt med på Marienlyst. Vårt mål er at Marienlystområdet skal bli mer tilgjengelig, mer brukt og mer attraktivt enn i dag.

Godt valg!
valgbilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s