Kanblibra AS

Jeg har 40 år bak meg som lokalpolitiker for Høyre i Drammen Bystyre. Hele 36 år i Formannskapet. Jeg var gruppeleder i 16 år før jeg ble ordfører i 16 år frem til 2020. Med det har jeg et godt grunnlag for å forstå lokalpolitikk. Ordførerjobben var mer enn en 100-prosentjobb. I tillegg hadde jeg i årene 2018 og 2019 tre tunge hovedoppgaver:

·        Jeg var Høyres andrekandidat til Viken fylke, hvor jeg er nå som komiteleder for utdanning og Høyres nestgruppeleder.

·        Likeledes leder av Osloregionens interessepolitiske utvalg og nestleder i Oslo-regionen en sammenfatning av 68 kommuner og 2 fylker i og rundt Oslo.

·        Som om ikke det var nok, var jeg også leder av Høyres kommunalutvalg med møterett i Arbeidsutvalget, Sentralstyret og Landsmøte.

Det er erfaringen fra den fartstiden jeg skal dele i Kanblibra AS. Nå er jeg komiteleder for utdanning og Høyres nestgruppeleder i Viken fylkesting. Jeg sitter i KS Hovedstyre og i KS sitt fylkesstyre i Viken. Jeg har mye tid som jeg kan kanalisere inn i Kanblibra AS. Ta gjerne kontakt  toreohan@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s