Må jeg vite hvor alle sover?

En journalist i DT tok kontakt med meg og spurte om jeg hadde sett oppslaget de hadde om tiggerne i parken med masse bilder. Ja, sa jeg – det har jeg sett. Som det vil gå frem av det avisinnlegget, svarte jeg på flere spørsmål som oppfølging til saken deres. At det var i strid med politivedtekten, politiets rolle osv.

Så fikk jeg spørsmålet: – Har du vært klar over at situasjonen er slik? Jeg svarte da som sant var: «– Jeg var ikke klar over at paviljongen var tatt i bruk som overnattingssted.» Det betyr ikke annet enn at jeg trodde de brukte bilene, parkert i Øvre Storgate, som soveplass. Jeg kjører ofte forbi parken om morgenen og ser tiggerne i og ved varebilene med duggede sideruter.

Så tenner DT gnisten ved å bruke overskriften: «Ordføreren var ikke klar over parksituasjonen» Så får DT nye oppslag ved at flere folkevalgte benytter anledningen til å angripe og kritisere meg. Kommentarartikkel blir laget med tittelen «Ta en virkelighetssjekk» Hovedoppslag med overskriften: «Overrasket over ordførerens tiggeruttalelser. Dette er veldig synlig.»

Man bør stille seg spørsmålet: Det at jeg ikke kjente til at paviljongen var tatt i bruk som overnattingssted, men trodde de sov i bilene, fortjente det en slik kanonade? Skal en ordfører vite helt presist hvor alle sover? Jeg beklager hvis jeg skulle vite, noe jeg ikke visste.

parken

6 kommentarer om “Må jeg vite hvor alle sover?

 1. Jeg finner det forunderlig at Ordføreren, som jeg opplever som en habil Facebook bruker, samt utvilsomt nyhetshungrig om det som foregår i byen vår….ikke har fått med seg hva som foregår både i parken, og i hele byen forøvrig? Skjønner ikke den sutrete måten han svarer på i sitt innlegg. Som politiker og Ordfører vet han vel at han må veie sine svar til journalister?

  1. Om jeg virket sutrete var ikke det meningen. Jeg sa som sant var at jeg ikke var klar over at paviljongen var tatt i bruk som overnattingssted. Jeg trodde de sov i bilene.

 2. Helt enig med Tore i sin «klage» over DT s formulering her.
  Slapp av Tore .jeg forventer ikke att du skal vite hvor jeg sover…jeg er egentlig lettet over att du ikke vet det 😉

  Høyre med Tore i spissen har klart å gjøre fantastisk mye bra for Drammen.

  SÅ RO NED CAPSLOCKE N DIN RIGMOR.

  Sier ikke att man må stemme høyre.menn om denne saken retferdigjør en utalelse som att det snart er valg !!!
  da syntes jeg du burde prise deg lykklig over att du ikke har større problemer Rigmor .

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s