Nå vil det bygges flere boliger

Antall ferdigstilte boliger vil variere fra år til år. 2014 var et år med lav ferdigstillelse, mens 2015 og ikke minst 2016 vil være år med høy ferdigstillelse. Nå kommer Solbakken, Bragernes Atrium, Engene 100, Falch-kvartalet, Glassmesterkvartalet, Gjerdes Handelsskole, Nøsted, Sundland, og andre prosjekter som vil bedre Drammensstatistikken.

Enten det er Arbeiderparti- eller Høyrestyrte kommuner, så bygger ikke kommunen boliger for salg. Det er det private som gjør og de setter i gang å bygge, når 60 – 70 prosent av prosjektet er forhåndssolgt. Stor interesse gjør at det nå vil ferdigstilles mange boliger fremover i Drammen.

Vi er nylig ferdig med kommunens arealplanarbeid. Der har vi satt av områder for bygging av over 12.000 nye boliger. Det for å kunne ta befolkningsveksten i årene fremover.

Drammen fra lufta24

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s