AP snakker ned Drammen

Høyre har vært en del av det politiske flertall i Drammen sammenhengende fra valget i 1979, bortsett fra perioden 1999 – 2003. I 8 av 9 perioder har vi holdt stø kurs med hånden på rattet. Hardt og målbevisst politisk arbeid over tid har gitt solide resultater.

Arbeiderpartiet kritisk til mye. Tydelig også til egen kandidat.
Arbeiderpartiet er kritisk til mye. Tydelig også til egen kandidat.

Arbeiderpartiets ordførerkandidat forsøker i en kronikk i Dagens Næringsliv å fortelle at Høyre ikke oppnår resultater og at Drammen bør få et politisk skifte. De som føler Drammen på pulsen hver eneste dag, de som bor her, er av en helt annen oppfatning. Mens 45 prosent peker på Høyre som sitt parti, peker bare 26,5 prosent på Arbeiderpartiet, i en nylig utført meningsmåling.

Drammens hamskifte er viden kjent, både her til lands og internasjonalt. Dette har byen høstet mange priser for og vi kan glede oss over resultatene hver dag. Nå høster vi nasjonale priser på byens innhold som bosettingsprisen, skoleeierprisen, hederspris for boligsosialt arbeid, for å nevne de siste. Priser er viktig i den forstand at vi gjennom dem viser at vi er best i Norge på viktige områder.

Men selv om det har skjedd mye, kan vi ikke si oss fornøyd. Ingenting er så bra at det ikke kan gjøres bedre, tenker vi i Høyre. Vi har høye ambisjoner for byen og byens utvikling. For at Drammen skal være en attraktiv by både for innbyggere og næringsliv også i fremtiden, er vi nødt til å stadig fornye og forbedre oss.

Vi er klare til å gjøre Drammen til en by innbyggerne kan være enda mer stolt av. Vi har vist at vi leverer gode resultater. Velgerne synes også å helle til den oppfatningen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s