Drammen på topp

Var du klar over at Drammen er Norges mest effektive kommune? Det var ikke jeg heller, men en nylig utført undersøkelse konkluderer med det. Det må være betryggende for innbyggerne at vi forvalter skattepengene på en god måte.

Drammen i Buskerud er Norges minst byråkratiske kommune, mens Tydal i Sør-Trøndelag den kommunen med mest byråkrati, viser fersk analyse. Små kommuner koster mye å drive. – Dette viser at vi har for mange kommuner, mener sjeføkonom. Drammen er Norges mest effektive kommune, hvis man rangerer ut fra bruk av ressurser på administrasjon, viser en kartlegging analysebyrået Ny Analyse har gjort.

Det såkalte Byråkratibarometeret er en årlig rangering av den administrative ressursbruken i norske kommuner. Ny Analyse påpeker at kvaliteten på administrasjonstjenester ikke er vurdert i denne oversikten – kun ressursbruken.

Link til saken

Norges-mest-effektive-kommu

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s