Overse dem – ikke gi dem oppmerksomheten de ønsker.

Hva tenker du på spør Facebook. Jo det skal jeg si deg. Overse dem – ikke gi dem oppmerksomheten de ønsker.

Etter en demonstrasjon i Drammen for kort tid siden skrev jeg et blogginnlegg https://toreopdalhansen.no/2021/04/12/na-ma-du-og-jeg-snakke-sammen/  Det var refleksjoner etter en demonstrasjonen, som de fleste tar avstand fra.

Vi vet at vi lever i en rå verden. Det er bare å se Sands utstilling Roseslottet, så blir vi minnet om at det var mange utrolig stygge hendelser under krigen i Norge. Da forstår du at det knapt finnes grenser for hva mennesker er i stand til å gjøre mot hverandre.

Det litt absurde er at politiet, som skal beskytte ytringsfriheten, ble angrepet av de som vil stoppe demonstrasjonen. Jeg er sikker på at de som hadde demonstrasjonen tenkte at: Dette kan ikke bli bedre.

Jeg skrev blogginnlegget uten å navne navnet på dem som hadde demonstrasjon. Det gjør jeg også i dette innlegget. Og hvorfor det? Fordi de ikke er verdt det sett med mine øyne. Det er mange som dessverre gir dem oppmerksomhet gjennom å ha dialog eller ta avstand på den ene eller andre måten. De får presseoppslag og kommer i mediebildet. Jeg er helt sikker på at det liker de som arrangerte demonstrasjonen i Drammen godt – til og med veldig godt.

Så, neste gang det skal være tilsvarende demonstrasjon. Dra heller til motsatt side av byen. Slik at de bare snakker til seg selv. Jeg for min del har oversett dem og vil overse dem fremover. Det er ytringsfrihet, men det er også frihet til ikke å høre på dem som ytrer seg. Håper flere gjør det. Fordi det er det de, fortjener. Slik ser nå jeg det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s