Derfor – Høyre

Erna Solberg har vært din og min Statsminister i 8 år. Jeg har stemt Høyre fordi hun bør få fire år til. Nå på mandag skal vi velge Storting for fremtiden – ikke historien, men jeg må si at hennes ulike regjeringer har levert. Hun er klar til å styre i fire år til.

Når jeg ser hva Høyre har tenkt å gjøre innen 10 viktige områder og de 7 løftene som Høye gir gjennom: Skoleløftet, Jobbløftet, Helseløftet, Klimaløftet, Frihetsløftet, Trygghetsløftet og Inkluderingsløftet ja så er jeg så hjertens enig at det fortsatt er mye å ta tak i. Samfunnet er i utvikling og utfordringene like så. Gjennomføringsevnen til Erna er jeg ikke det minste i tvil om.

I det siste har det vært to saker, som har vært spesielt tankevekkende og som du, som velger, bør reflektere over. Statsministeren la ned grunnsteinen på sykehuset på Brakerøya, et sykehus Støre og Arbeiderpartiet ikke ville ha der. Tenk det. Så den andre saken. Senterpartiet og Arbeiderpartiet i Viken overkjørte Sigdal kommune. Sigdal ønsket en fritidsutvikling av sin kommune på Norefjell. Den lokale selvråderetten var ikke viktig for Senterpartiet i Viken, da de gikk imot kommunen. Det selv om de snakker varmt om selvråderetten og at beslutninger skal tas der folk bor, når de er på TV. Sigdal kommune anket saken til Kommunaldepartementet, som ga Sigdal kommune medhold.

Vi har sett hva vi har i Erna og fått presentert en politikk av Høyre for de neste fire årene. Det at Rødt, ifølge meningsmålinger, i det hele tatt er i posisjon til å få en hånd på rattet i Norge i 2021 er skremmende. Mandag er det valg til nytt Storting. Jeg håper mange som meg stemmer Høyre. Det er et spennende valg fordi det er jevnt. Gi Erna, Trond, Sandra og Kristin din stemme.

Derfor Høyre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s