Arbeiderpartiets ferskeste bidrag i sykehussaken

Velgerne ga Arbeiderpartiet avløsning ved siste stortingsvalg. I opposisjon har Arbeiderpartiet en rolle å fylle. De skal være et korrektiv til flertallet og de skal anvise en alternativ politikk.

Når Arbeiderpartiets leder på Kongsberg og tidligere stortingsrepresentant nå går ut og mener at det nye sykehuset i Drammen bør bli mindre og billigere slik at Kongsberg sykehus kan rustes opp. Så er det første jeg tenker at jeg er glad for at velgerne satt inn et annet flertall i Stortinget. Det andre jeg tenker er at det er bra at de som står for slike holdninger ikke lenger har ansvaret for å gi oss et godt helsetilbud.

Sykehuset i Drammen står for halvparten av arbeidet til Vestre Viken og gjør like mye som Kongsberg, Ringerike og Bærum sykehus til sammen. Det har og skal ha spesialistfunksjoner til glede for alle de 500.000 som bor innenfor samme helseområde.

Det å svekke det nye sykehuset i Drammen hadde vært et grep som ikke hadde kommet pasientene i hele regionen til gode, om det hadde blitt gjennomført. Men på grunn av at velgerne ikke ville ha mer av Arbeiderpartiets politikk, så blir det ikke det. Heldigvis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s